

Månedens menu
Oktober 2025
Rillette af røget makrel
Serveret med glaskål, dild-mayonnaise & syrnet fløde skilt med dildolie
Allergener: Mælk – Sennep – Fisk – Æg
Rødvinsbraiseret kalvetyksteg
Serveret med årstidens beder & kål, knuste kartofler & sauce lavet på braiserelagen
Allergener: Gluten - Hvidløg – Svovldioxid – Selleri
Lun Myr - (Dansk ost fra Naturmælk)
Serveret med rødbedepesto & sprødt palæobrød
Allergener: Mælk – Nødder - Æg
Champagnesorbet
Serveret med vanilje mousse & nøddecrumble
Allergener: Æg – Nødder - Mælk – Svovldioxid
November 2025
Flamberet laks
Serveret med fint snittet grønkål, rugbrødscrumble & citroncreme
Tatar af gule beder
Serveret med balsamico, jordskokkechips & karse
Flødestuvet fasanbryst
Serveret med variation af selleri & flødesovs tilsmagt med tyttebær
Køkkenchefens Pina Colada
Kokos softice serveret med rombagte ananas & ristede kokosflager
Pris pr. person:
2 retter: Kr. 385,-
3 retter: Kr. 435,-
4 retter: Kr. 498,-
Bemærk! Månedens menu serveres ikke om fredagen.

Torsdagsbøf
Hver torsdag i september, oktober og november kan du sætte tænderne i et saftigt tilbud!
- SASHI ribeye steak (ca. 250g) med sprød og lækker fedtkant
- Sauterede grønne bønner, pommes frites & hjemmerørt bearnaise sauce
- Et lækkert glas rødvin fra kælderen
kun kr. 398,- pr. person
Book bord på tlf. 5577 4700 eller info@hotelkirstine.dk

Søndagsbrunch
Kr. 279,- pr. person
Børn under 12 år halv pris
Serveres fra kl. 11 – 14 alle søndage.
Restauranten skal være forladt senest kl. 15.00.
Indholdet på buffeten er nøje udvalgt, ud fra de mest populære retter sidst vi havde søndagsbrunch. På den måde håber vi at begrænse madspild.
Buffeten kan indeholde:
3 slags pålæg, 2 blødeoste, 1 skæreost, 2 slags yoghurt, græsk yoghurt, hjemmelavet müsli, nøddeblanding, kokos, 3 slags morgenmadsprodukter, røræg, æg en cocotte, bacon, 2 slags & pølser, mini frikadeller, lun leverpostej, hashbrowns, bagt laks, årstidens salat, grøntsager & frisk frugt, kagebuffet, wienerbrød, 3 slags hjemmelavet marmelade, nutella, pandekager m. sirup, sukker & marinerede bær, croissanter, rugbrød, franskbrød & morgenboller, juice, smoothies, isvand, kaffe/te og ingefærshots.
Husk at bestille bord på tlf. 55 77 47 00 eller på mail info@hotelkirstine.dk
Søndagsbrunch & wellness
Kombinér søndagsbrunch med 2 timers adgang til wellness
Kr. 575,- pr. person
Bemærk: Både bord i restauranten og tidspunkt for wellness skal bestilles i receptionen

Mortens Aften
Mandag d. 10 november inviterer vi jer ind i varmen for at fejre Mortens Aften på Hotel Kirstine. Vi sørger for en traditionel Mortens Aften middag og høj service i vores stemningsfulde restaurant.
Menu
Laksetatar
serveret med kartoffelchips, persilleolie & æggeblommemousse
Gammeldags andesteg
serveret med æbler, svesker, hvide- & brunede kartofler, surt, chips & andesky
Gammeldags æblekage
med makroner & flødeskum
Pris for 3 retter:
Kr. 475,- pr. person
Husk at bestille bord på tlf. 55 77 47 00 eller på mail info@hotelkirstine.dk
Bemærk: Det er ikke muligt at få denne menu på andre datoer.

Carvery aften
Fredag aften bliver ikke bedre!
Hver fredag aften, året rundt, har du mulighed for at nyde vores lækre carvery buffet
Menu
1 lakserilette
Serveret ved bordet
En lækker buffet
Bestående af højreb, farseret kalkun & whiskyglaseret skinke trancheret af vor kok, 6 slags garniture, 4 slags kartofler, sauce champignon a la creme & sauce bordelaise
Stor salatbar
Flere slags salater + dressinger
Kr. 295,- pr. person
Børn under 12 år ½ pris
Fredag aften serverer vi kun vores Carvery buffet. Det er dog muligt at bestille dessert fra vores a la carte-kort.
OBS.: Tilbydes ikke d. 16/4 og heller ikke i november & december.

Julefrokost
Frokost (julefrokostbord)
Hver dag i november og december er der plads til den festlige firmajulefrokost og den hyggelige familiejulefrokost.
Ønskes der ikke traditionel julefrokostbord, kan der vælges fra vores frokost à la carte-kort mellem almindelige frokostretter samt juleinspirerede retter.
Hver lørdag fra 8. november til og med lørdag 20. december 2025
Kl. 12.30 – 15.00
Min. 15. lækre julespecialiteter
Kr. 425,- pr. person
Børn under 12 år halv pris
Aften (det store julebord)
Jul som i de gode gamle dage med det store traditionelle julebord – som i de gode gamle dage, hvor kokken står og trancherer kød, og tjenerne hygger om jer.
Hver fredag og lørdag i november og december fra kl. 17.30-21.00.
Sidste dag er fredag d. 19/12
Se menu
Kr. 545,- pr. person
Børn under 12 år halv pris
Månedsmenu
Vores månedsmenu er altid en oplevelse, og der er mulighed for at tilkøbe en 4. eller 5. ret, hvis aftenen skal være ekstra hyggelig. Til menuen er der sammensat en lækker vinmenu af vores restaurantchef, men der er naturligvis også andre muligheder, hvis I hellere vil vælge en flaske fra kortet.
Vinter
Om vinteren har vi tændt op i pejsen, og pladserne her er altid eftertragtede. Stemningen breder sig hurtigt, når varmen fylder lokalet, og lyden af knitrende brænde høres.
Sommer
Om sommeren er det pladserne i glasarkaden, der er mest populære. Her er lyst og rart, og man kan kigge ud på terrassen med det lille springvand i midten. Når vejret tillader det, er der mulighed for at sidde ude og nyde maden, drikkelsen og solen. Selvom vi ligger midt i byen, vil I opleve en skøn ro i haven. Til de lange, lyse sommernætter har vi selvfølgelig lys på terrassen og et tæppe, hvis det bliver nødvendigt.
Service
Vores tjenere sørger for en nærværende stemning og står altid klar med råd og vejledning om vin eller mad. De er nøje udvalgt til at arbejde på Hotel Kirstine og deler alle en passion for servicefaget.
Loungeområde
Efter middagen kan I nyde en kop kaffe, et glas cognac eller en cocktail i loungeområdet. Det er en hyggelig stue med store bløde møbler og en rar atmosfære – en dejlig måde at slutte aftenen på.



